{pt:title} logo
Marleen Boen , Training & Coaching Square

Coachend leidinggeven in een VUCA-wereld

Zaal: Jupiter
Om 15u30
· Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting · Organisatieontwikkeling & Change management · Leadership & Management Development · Gezondheid & Welzijn · Teamontwikkeling & Locaties

Tijden veranderen. Altijd. Alleen is de snelheid ervan de dag van vandaag ongezien. Als manager in de VUCA- wereld (gekenmerkt door instabiliteit, onzekerheid, complexiteit en ambiguïteit) kun je daar maar beter vlot mee leren omgaan. Opleiding en zelfinzicht zijn dan een must.

Leiders in deze VUCA-wereld hebben nood aan voldoende ‘voeding en tankbeurten’ om een echte verandering van gewoontes te krijgen. De basis is een opleiding die het gedrag en de competenties wil beïnvloeden. Dan volgt een opleiding die onder de oppervlakte van je acties duikt door het beïnvloeden van je eigen mindset, zelfreflectie en aanwezig zijn in het NU. Het derde luik van het traject voor managers (en coaches) maakt je bewust van je eigen ‘zijn’ en hoe je dat ‘zijn’ kunt beïnvloeden.

Zodra je de poorten naar je persoonlijkheid terug veilig kunt openen, ervaar je meer innerlijke vrijheid en balans. Dit betekent meteen dat je minder gaat jagen op externe waardering en beloning. Met als gevolg minder gevecht tussen écht jezelf zijn en je werkambitie. Je integreert immers je eigen ‘volle ik’ in je werk.  Je kan helemaal zijn en je bent niet beperkt tot het doen …

De manager in de VUCA-wereld heeft inzicht nodig in het menselijk functioneren. Dat begint bij jezelf. Dat inzicht krijg je pas op basis van de open en eerlijke feedback uit je omgeving én met de coachende en integere ondersteuning die de ZIJNS-trainingen bieden.

Het komt erop neer om jezelf het cadeau van voortdurende ontwikkeling in je ‘zijn’ te gunnen. Dat is niet fluffy of zweverig – maar juist zeer verbonden met de VUCA-realiteit.


Marleen Boen

Tel: 0032477285060
GSM: 0032477285060
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marleenboen/
Bedrijf: Training & Coaching Square