Welkom op Experience Ville!

Midden op de beursvloer vind je de Experience Ville. Aanbieders Play it Safe en Climbing Managers nemen je hier mee in hun wereld van games, onbevreesde activiteiten en beleving. Kom uit je comfortzone!

Play it Safe leidt mensen op rond veiligheid en preventie door middel van blended learning waarbij een game het startpunt vormt. Werknemers krijgen via HR toegang tot een game, waarbij ze in een scenario met een veiligheidsprobleem terechtkomen. Ze moeten bijvoorbeeld een valse brand blussen. Achteraf krijgen ze inzicht in hoe ze het hebben gedaan en waar ze nog kunnen leren. In de Experience Ville kunnen bezoekers dit uittesten. Samen met SBM geeft Play it Safe ook een demo geven met een bulls-eye…

Climbing Managers zijn wereldreizigers die opereren vanuit het idee: Life begins at the end of your comfortzone. Ze verzorgen grensverleggende, onbevreesde en unieke activiteiten. Zin om over glas te lopen, een houten plank door te slaan of op een spijkerbed te liggen? Climbing Managers legt het op een ‘normale, simpele, Vlaamse’ manier uit en laat je de keuze. “Van de 10 mensen, zijn er 4 twijfelaars, waarvan 2 het niet doen en 1 het later toch doet.” Wie ben jij?

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be