COVID-19

VOV lerend netwerk staat te popelen om jullie te mogen ontvangen op 25 november 2021 in de Nekkerhal te Mechelen, en op 22, 23 en 24 online. Wij zijn alvast vol enthousiasme gestart met alle voorbereidingen en verwelkomen je dan ook graag op onze beurs.

Een grootschalig, fysiek evenement organiseren anno 2021 brengt gezien de situatie met corona onzekerheden met zich mee. Uiteraard nemen wij de voorzorgs- & veiligheidsmaatregelen uiterst serieus en informeren we je daarom op deze pagina over de recentste maatregelen die door de overheid opgelegd worden met betrekking tot evenementen, en wat de invloed hiervan is op jou en je organisatie. Ook begrijpen we dat je met veel (bijkomende) vragen zit. Indien je hierover graag eens wil overleggen, neem gerust contact met ons op via vovbeurs@vov.be.

We doen er alles aan om de VOV-Beurs op 22, 23, 24 en 25 november 2021 te laten doorgaan in zijn huidige vorm. Indien dit omwille van corona niet haalbaar blijkt te zijn, staan 25, 26, 27 en 28 april 2022 als reservedata.

1 september is voor ons de uiterste datum waarop we beslissen de beurs te verplaatsen naar 25, 26, 27 en 28 april 2022. Uiteraard brengen wij hier iedereen persoonlijk van op de hoogte, maar laat deze onzekerheid je vooral niet tegenhouden alvast een formule te boeken: voor jou als standhouder is het mogelijk om tot september kosteloos te annuleren.

Niettemin blijft het tijdens het fysieke deel van de beurs op 25 november 2021 belangrijk om ieders veiligheid voorop te stellen. We benadrukken dus graag dat de volgende maatregelen alvast van kracht zijn op de beursdag zelf:

  • Draag een mondmasker;
  • Gebruik ontsmettingsalcohol;
  • Houd de nodige – 1,5 meter – afstand;
  • Blijf thuis bij ziekte of mogelijke symptomen.

 

Heb je nog vragen over corona en de organisatie van de VOV-Beurs 2021, aarzel dan zeker niet ons te contacteren via vovbeurs@vov.be.

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be

Meer info op www.vov.be