Beursbezoek

Bereid je beursbezoek goed voor!

Om het optimale uit je beursbezoek te halen, bieden we naast de informatie die je op deze website kan terugvinden, een aantal extra mogelijkheden. Alleen zo vind je antwoorden op jouw huidige en toekomstige L&D-uitdagingen, want samen maken we de toekomst van L&D.

 

Wat is er dit jaar nieuw?

Naast een vernieuwd programma waarbij je de drie dagen vooraf aan de beurs kan deelnemen aan online workshops, bieden we dit jaar ook de mogelijkheid om rondleidingen en uitgestippelde routes te volgen langs de standhouders die voor jou interessant zijn. Over hoe dit precies in zijn werk gaat, vind je tegen de beurs meer informatie op deze website en in de beurscatalogus.

 

Programma

Op de beurswebsite vind je alle informatie over de standhouders, workshops en presentaties. Maar had je ook graag een schematisch overzicht van waar en wanneer je welke sessies kan terugvinden? Dan kan je hier tegen de beurs het overzicht downloaden in PDF.

 

Netwerken via Conversation Starter

Maak afspraken met standhouders of andere bezoekers via Conversation Starter. Dit kan je doen door een profiel aan te maken en op basis van vraag en antwoord in contact te komen met anderen. Je kan vervolgens op een stand of op de speciaal hiervoor ingerichte plek op de beursvloer afspreken. Vooraf aan de beurs ontvang je een mail met daarin uitleg over hoe je Conversation Starter kan gebruiken. Dus houd je mailbox goed in de gaten!

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be

Meer info op www.vov.be