Beursbezoek

Download hier het volledige programma van de VOV-Beurs!

Bereid je beursbezoek goed voor!

Om het optimale uit je beursbezoek te halen, bieden we naast de informatie die je op deze website kan terugvinden, een aantal extra mogelijkheden aan. Alleen zo vind je antwoorden op jouw huidige en toekomstige L&D-uitdagingen, want samen maken we de toekomst van L&D.

Wat is er dit jaar nieuw?

Naast een vernieuwd programma waarbij je de drie dagen vooraf aan de beurs kan deelnemen aan online workshops, bieden we dit jaar ook de mogelijkheid om rondleidingen en uitgestippelde routes te volgen langs de standhouders die voor jou interessant zijn.

 

Learning Lanes

De routes, ofwel Learning Lanes, kan je zonder begeleiding doorlopend volgen op de beursvloer. Je kan je oriënteren aan de hand van de naambordjes van de standhouders én het grondplan van de beurshal in je beurscatalogus. Deze krijg je bij aankomst in Mechelen. Zo vind jij meteen je weg naar dé L&D-professional die je zoekt!

De Learning Lanes lopen langs alle standhouders, die we onderverdeelden in 7 categorieën:

  • Teambuilding, wellbeing & inclusion
  •  Tools & software
  • Skills & competences
  • Change & sustainability
  • Learning culture, lifelong learning & career
  • Writers Ville
  • Experience Ville

 

Discovery Walk & Talk

Een VOV-teamlid leidt je in groep langs verschillende standhouders (newbies, loyals, locals en internationals).

Alle standhouders stellen zichzelf even kort voor tijdens de Discovery Walk & Talk, zodat jij meteen weet op welke vraag deze L&D-professionals een antwoord bieden. Bovendien leer je tijdens de rondleiding andere beursbezoekers kennen die met dezelfde vragen zitten als jij. Meteen een fijn moment om even te netwerken dus!

Je hoeft je hiervoor niet op voorhand te registreren. De rondleidingen starten om 10u30, 11u30, 14u en 15u aan het VOV-Launch Pad.

VOV-Launch Pad

Het VOV-Launch Pad zie je meteen wanneer je de beurshal binnenkomt: het is een verzamelpunt van waaruit de Discovery Walk & Talk vertrekt, waar je meer informatie terugvindt over de Learning Lanes én waar een team van masseurs je welkom heet! Want ‘wellbeing’ wordt in de toekomst alleen maar belangrijker.

Het team van Vaya Massage neemt op de VOV-Beurs je rug, nek en schouders vakkundig onder handen, zodat jouw beursbezoek stressvrij en heerlijk ontspannen kan verlopen.

 

Programma

Op de beurswebsite vind je alle informatie over de standhouders, workshops en presentaties. Had je ook graag een schematisch overzicht van waar en wanneer je welke sessies kan volgen? Dan kan je hier het overzicht downloaden. De presentaties vinden plaats in de white boxes, de workshops in de dômes.

 

Netwerken via Conversation Starter

Maak afspraken met standhouders of andere bezoekers via Conversation Starter. Dit kan je doen door een profiel aan te maken en op basis van vraag en antwoord in contact te komen met anderen. Je kan vervolgens op een stand of op de speciaal hiervoor ingerichte plek op de beursvloer afspreken. Vooraf aan de beurs ontvang je een mail met daarin uitleg over hoe je Conversation Starter kan gebruiken. Dus houd je mailbox goed in de gaten!

 

Locatie

NEKKERHAL BRUSSELS NORTH

Nekkerhal Brussels North
Plattebeekstraat 1
BE-2800 Mechelen
T +32 (0)15 55 10 01

https://www.nekkerhalbrusselsnorth.com

 

Parking

Er is gratis parking voorzien (onbewaakt).

 

Vragen?

Neem contact op via vovbeurs@vov.be.

Ben je student, hogeschool of universiteit? Neem dan contact met ons op via vovbeurs@vov.be

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be

Meer info op www.vov.be