Uurrooster

De VOV-beurs is een dag vol inspiratie, ontmoeting en leren. Aanbieders kan je ontdekken op de beursvloer aan hun standen, je kan ze aan het werk horen en zien tijdens de verschillende presentatiessies, kwalitatieve workshops en je kan er mee in interactie gaan aan de Learning Lunch Tables.

Nieuw deze editie is tevens een VOV Congres met 3 gerenommeerde internationale sprekers dat in de namidag plaatsvindt. Meer info volgt snel!

Voor elk wat wils dus! Zo ziet de VOV-beursdag er chronologisch uit. Stel zelf als deelnemer je programma samen bij je registratie. 


 08u00 – 09u00

Registratie & ontvangst

De deuren van de Brabanthal openen om 08.00u. Gratis ontbijt voor iedere bezoeker tussen 08.00u en 09.00u.


 08u00 – 17u00

Dé vakbeurs voor leren en ontwikkelen, met presentatiesessies in Black Box

De hele dag door kan je de 150 standen bezoeken en de bibliotheek uitpluizen.

Tussen 11u en 16u vinden de 60 presentatiesessies plaats binnen 8 Learning Tracks, verspreid over 5 Black Boxes op de beursvloer. Deze sessies duren 20' en zijn zonder pre-registratie te volgen.


 11u – 16u

Workshops en Learning Tables

In het seminariecentrum zullen doorheen de dag 16 kwalitatieve workshops ingericht worden door onze aanbieders. Elke workshop duurt 60', waarvoor deelnemers zich op voorhand dienen te registreren.

Ben je uitgenodigd voor een van de Learning Tables of wil je eentje meedoen? Let dan goed op de klok en mis het niet. Er is slechts 1 slot voorzien tussen 12u en 13u30. Tijdens deze sessie krijg je een lekkere lunch (3 gangen) aangeboden, aan elke tafel kunnen 10 deelnemers plaatsnemen.


 13u30 - 17u

Congres

In een apart gedeelte zal voor 200 deelnemers een Congres met 3 internationale key notes worden ingericht. Voor info en deelnameprijzen, contacteer VOV lerend netwerk via vovbeurs@vov.be


 17u00 – 19u00

Netwerkreceptie

Naar goede gewoonte sluiten we af met een grote netwerkdrink. Kaart na met bezoekers en standhouders, wissel gegevens uit en keer met een ontspannen gevoel weer naar huis.