inspiratiesessie

{pt:title} logo
Peter Beeusaert, SD Worx

Pulse: Listen-Learn-Act.

Zaal: Black Box 2
Om 11u00
· Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting · Organisatieontwikkeling & Change management · Leadership & Management Development · Gezondheid & Welzijn · Teamontwikkeling & Locaties

De nieuwe werkgeneratie hecht steeds meer belang aan zingeving en inspraak op het werk, en hoe de organisatie ‘beleefd’ wordt. Deze employee experience bepaalt zeer sterk de inzet van medewerkers en teams. Organisaties evolueren steeds meer naar flexibele samenwerkingsvormen met een sterke oriëntatie op (virtuele) teams, waar mens en digitalisering katalysator zijn voor het bereiken van resultaten.

PULSE™ is een digitale tool die al deze elementen combineert en aandacht heeft voor de employee experience, de digitalisering van de werkplek en de ‘voice of the employee’. Concreet stelt ze medewerkers en leidinggevenden in staat hun zeg te hebben, om de teamuitdagingen te capteren, en adequate oplossingen naar voor te schuiven die het volle teampotentieel ontluiken. Organisaties stelt ze in staat om de gekwantificeerde data te benutten voor benchmarking en het oplossen van HR-Analytics vraagstukken.

Pulse is een fun en niet-opdringerige oplossing die continu luistert naar teams, inzichten terugkoppelt en hen drijft naar een geëngageerde organisatie, één die productief, geconnecteerd en gemotiveerd is.


Peter Beeusaert

Tel:
GSM:
E-mail:
LinkedIn:
Bedrijf: SD Worx