Waarom deelnemen?

Je mag op 16 november 2017 een 2.000-tal professionals verwachten die actief zijn in opleiding & ontwikkeling, vorming en HRM.


Op deze editie van dé beurs voor leren en ontwikkelen, zal je een aantal beproefde VOV-recepten terugvinden. Je bent opnieuw te gast in de Brabanthal in Leuven. Er zullen net als vorige keer ongeveer 150 standhouders zijn, inspiratiesessies, workshops, learning tables, Learning Tracks en verschillende netwerkmogelijkheden.

Er zijn ook een aantal nieuwigheden. De beurs wordt bijvoorbeeld betalend voor bezoekers en we richten met VOV lerend netwerk ook een congres in met internationale sprekers.

Voortaan kan je als aanbieder geen presentatiesessie of workshop meer boeken zonder stand. Bovendien kan je maar één presentatiemoment reserveren, om de verscheidenheid van de sessies te waarborgen. Hieronder vind je de mogelijkheden op een rijtje.

Beschikbare formules

 1. Standruimte (3m x 2m) ==> 1 400 euro
 2. Stand + Presentatie* (20 min) ==> 1 750 euro  VOLZET
 3. Stand + Workshop** (60 min) ==> 2 500 euro  VOLZET
 4. Stand + Learning table (Lunch) ==> 2 500 euro NOG  SLECHTS 2 BESCHIKBAAR

(*) Een presentatie vindt plaats op de beursvloer in een black box met geluidsversterking, voor een publiek van maximum veertig personen zonder preregistratie. Er zijn veertig presentatieslots beschikbaar.

(**) Een workshop vindt plaats in een van de zalen op de eerste verdieping van de Brabanthal, voor een publiek van maximum tachtig personen met preregistratie. Er zijn zestien presentatieslots beschikbaar.

Sponsors krijgen keuzevoorrang. Voor de overige geregistreerde aanbieders hanteren het first come, first served principe. Een reservatie is pas definitief na betaling.

Download hier het beursreglement en aanbiedersdossier voor de editie 2017.

Nieuw dit jaar 

 • Je kan een promofilmpje opnemen bij HRD TV om je beursdeelname extra te belichten. We delen jouw filmpje op onze website en social media in aanloop naar de beurs. Je hebt uiteraard de vrijheid om ook zelf dit filmpje te gebruiken, ook na de beurs. Kostprijs voor deze optie is 495 euro.
 • We geven een handige beurscatalogus uit waarin bezoekers het programma terugvinden, notities kunnen nemen en Learning Track routes ontdekken. Je kan hier in adverteren en een plaatsje reserveren.
 • Via onze samenwerking met Conversation Starter zal je afspraken kunnen maken met bezoekers op jouw stand.
 • Standhouders een korting van 50% krijgen voor een advertentie in het novembernummer van HR Square. Geldig op 1/1 of 1/2 pagina.

Geregistreerde aanbieders

Ben je al geregistreerd? Beheer je profiel dan via de loginpagina.


Waarom deelnemen

People icon
People
 • Voor, tijdens en na de VOV-beurs, prijkt de naam van je organisatie, het logo en een korte beschrijving op deze website
 • De aanloop naar de beurs promoten we uiteraard via een brede marketing en communicatie campagne
 • Via de beursapp, netwerkmogelijkheden, pitch tours, learning tracks, ontbijt-, lunch- en inspiratiesessies, kan je jouw visibiliteit nog verder verhogen.
 • Je hebt de mogelijkheid tot sponsoring waarmee je jouw onderneming extra in de schijnwerpers zet
 • Je valt niet op door je afwezigheid, wel door je gesprekshoek de juiste invulling te geven
Profit icon
Profit
 • Dankzij het open netwerkklimaat krijg je met de mogelijkheid je bestaande netwerk verder uit te bouwen
 • Op één dag knoop je talloze gesprekken aan en kan je interessante afspraken vastleggen