Alle aanbieders

Xylos

{pt:title} logo

Met meer dan 30 jaar expertise, is Xylos je partner bij change management en communicatie in IT projecten. Opleidingen maken hier onlosmakelijk deel van uit.

• Change management: wij adviseren en begeleiden je bedrijf in veranderingsprocessen zoals een migratie naar een recente software.
• Structurele communicatie: via een regelmatige en duidelijke communicatie over de veranderingen die er staan aan te komen, worden deze gemakkelijker aanvaard door je medewerkers.
• User Adoption: wij werken een communicatie- en opleidingsplan voor je bedrijf uit om de nieuwe applicatie of nieuwe manier van werken over te brengen en te zorgen dat de kennisgap wordt overbrugd. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan e-learnings, klassikale opleidingen (open of op maat), coachings, demo’s, webinars, leren op de werkplek, scenario gebaseerd leren, inzetten van apps, enz.

Wij kijken er naar uit met je kennis te maken!

Contactpersoon: Peter Coppens
Adres: Sint Lendriksborre 6-8 1120 Brussel
Telefoon: +32 (0)2 264 13 20
Fax: +32 (0)2 264 13 99
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.xylos.com
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Pure Learning, Education & Research, Organisatieontwikkeling & Change management, Gespecialiseerde Opleidingen