Alle aanbieders

WorkforceIT

{pt:title} logo

WorkforceIT levert en implementeert innovatieve en flexibele HR oplossingen. We helpen bedrijven en organisaties om het potentieel van hun medewerkers optimaal te benutten. We verbeteren de productiviteit, stimuleren de ontwikkeling, betrokkenheid en motivatie van medewerkers en verhogen zowel de medewerker- als klanttevredenheid.

Zo creëren wij met behulp van de Appical solution samen met u een online inwerkprogramma voor nieuwe medewerkers, waarmee ze zich meteen thuis voelen in uw organisatie en sneller productief kunnen zijn. Het 'onboarden', is een cruciale fase voor een succesvolle samenwerking tussen een nieuwe medewerker en de organisatie en het behoud van de medewerker in de organisatie. Maar onboarding kost vaak veel tijd en moeite. Met Appical wordt inwerken interactief, leuk, snel en gemakkelijk en gaan nieuwe medewerkers direct gemotiveerd aan de slag.

Met Speakap bieden wij een intern sociaal communicatieplatform waarmee u gericht kan communiceren naar alle medewerkers (ook non-desk) in een beveiligde en besloten omgeving. Medewerkers ontvangen alleen relevante informatie in de vorm van berichten, foto’s, documenten en filmpjes en kunnen ook het werkrooster of de e-learning module heel eenvoudig op mobiel, tablet of pc bekijken. Beter geïnformeerde, meer betrokken en meer gemotiveerde medewerkers zijn het resultaat.

Contactpersoon: Frank de Coster
Adres: Pegasuslaan 5 1831 Diegem
Telefoon: +32 2 709 20 35
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.workforce-it.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Digitaal leren, HR Systems & Software, Teamontwikkeling & Locaties