Alle aanbieders

Wellness for Business

{pt:title} logo

Wellness for Business helpt bedrijven om het welzijn en de gezondheid van hun medewerkers te bevorderen en hun motivatie op topniveau te houden.

Ons professioneel team geeft verschillende soorten bedrijfsmassages, boeiende workshops en interactieve infosessies rond "welzijn en gezondheid op het werk".
Dit kan op uw bedrijf zelf of op een locatie naar keuze doorgaan (beurzen, teambuildingactiviteit, incentives, personeelsfeest, …).

Wil je de neuzen van je werknemers in dezelfde richting krijgen ? Wellness for Business verzorgt je teambuilding activiteiten tot in de puntjes. Verhoog de groepsdynamiek in je bedrijf en maak een keuze uit ons divers aanbod.

Tevens begeleiden we je graag in het opmaken van een duurzaam gezondheidsbeleid.

Afwezige werknemers kosten veel tijd en geld. Het is daarom van belang om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Werkdruk en deadlines brengen stress met zich mee, wat veel vergt van lichaam en geest. Zich niet voldoende ontspannen, leidt tot stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, rugklachten, stramme spieren, pijn in nek en schouders, … Een gezond personeelsbeleid is daarom van kapitaal belang voor uw onderneming!

Contactpersoon: Koen Luyckx
Adres: Gouden-Regenlaan 6 2627 Schelle
Telefoon: +32472979844
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://wellnessforbusiness.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Gezondheid & Welzijn