Alle aanbieders

UQ Talents

{pt:title} logo

UQ Talents gaat over het identificeren, ontwikkelen en delen van talent en kent zijn oorsprong in de baanbrekende UQ Talent Scan, intuïtief, IQ-en taalonafhankelijk.

Via het UQ Connect digitaal platform kunnen organisaties en coaches op een dynamische manier vormgeven aan talentgedreven loopbanen & teams en talent management 4.0. Een mooie samenwerking tussen de snelheid en de mogelijkheden van het digitale en de kracht van ons mens-zijn.

We leiden coaches, organisatie-adviseurs, recruiters, HR professionals en outplacement specialisten op tot UQ Talent Experts. Zij zijn expert in de afname en analyse van de UQ Talent Scan en het gebruik van het digitaal platform. Zij onderscheiden zich door de snelheid en de diepgang waarmee zij kunnen coachen vanuit talent en gericht talent kunnen inzetten of mobiliseren.

We ondersteunen, samen met ons netwerk van UQ Talent Experts, organisaties in de implementatie van e-talent management. Via de UQ Talent Scan, de toegang tot het UQ Connect platform en het UQ Mobility Platform kunnen bedrijven effectief talent erkennen, ontwikkelen en mobiliseren.

Zowel bij instroom, doorstroom als het organisatie-overschrijdend delen van medewerkers leveren we de meest performante en moderne tools, alsook de juiste talent expertise.

UQ Talents wil werk maken van talent en zo bijdragen aan het welzijn en het werkgeluk van mensen waardoor organisaties de dynamiek en de energie krijgen die eigen is aan mensen.

Contactpersoon:
Adres: Bouwensstraat 21 2140 Antwerpen
Telefoon: +32 3 432 00 03
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://uqtalents.com
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Organisatieontwikkeling & Change management, Digitaal leren, HR Systems & Software, Gezondheid & Welzijn, Teamontwikkeling & Locaties