Alle aanbieders

WV - Uitgeverij Acco

{pt:title} logo

Acco - Maakt kennis met u

Maak op de VOV-beurs kennis met het nieuwste Acco-boekenaanbod voor management en HR, en met het online leerplatform Sofia.

Sofia is een tool om medewerkers succesvol te laten leren via online bedrijfsopleidingen op maat. Acco ondersteunt u bij het maken van digitale cursussen met beeldmateriaal en interactieve oefeningen. Learning analytics brengen de leerprogressie in kaart. Onze Sofia-expert geeft u graag een demo om de mogelijkheden van Sofia voor uw bedrijf of organisatie te verkennen.

Vandaag verzorgen twee Acco-auteurs een lezing:
- 11 uur: Piet Verhoeve, auteur van 'Win-winnovatie. Neem voorsprong door slimme samenwerking'
- 15 uur: Gwen Fontenoy, auteur van 'Wendbaar leiderschap. Een houvast voor leiders in turbulente tijden'
U kunt hun publicatie inkijken en aankopen op de Acco-stand.

Bij Acco hebben we een passie voor kennis. We werken kennis uit, geven ze vorm en verspreiden ze, op papier, digitaal of blended.

De Acco-publicaties bieden antwoorden op vragen. Ze wekken nieuwsgierigheid op. Ze vormen wegwijzers naar oplossingen. Zo kunnen leergierige lezers genieten van boeiender gesprekken, opgeloste vraagstukken en steviger beslissingen… of gewoon van meer kennis.

www.uitgeverijacco.be

Contactpersoon: Jessica Verhulst
Adres: Blijde Inkomststraat 22 3000 Leuven
Telefoon: 016628062
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: www.acco.be
Categorieën: Pure Learning, Education & Research, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Digitaal leren, HR Systems & Software, Gezondheid & Welzijn, Teamontwikkeling & Locaties