Alle aanbieders

UC Leuven-Limburg Quadri

{pt:title} logo

Hogeschool UC Leuven Limburg Quadri organiseert een breed scala aan permanente vormingen, seminaries en congressen in open aanbod (www.ucll.be). Binnen UCLL is Quadri (Quality Driven) bijzonder actief op het vlak van toegepast onderzoek en dienstverlening op maat. De lijst van referenties van scholen, bedrijven, zorginstellingen, openbare besturen is erg lang. De combinatie van expertise, kwaliteit en perfect maatwerk aan een gunstige prijs/kwaliteitverhouding maakt de hogeschool tot een uitgelezen partner voor uitdagende projecten. Vragen van bedrijven of organisaties kunnen ook binnen stages, eindwerken, studentenprojecten worden aangepakt (nog voordeliger).
Wat innovatieve praktijken betreft staat UCLL op verschillende domeinen aan de top. De expertise is geconcentreerd in expertisecellen in domeinen van onderwijs, management, technologie, gezondheid en welzijn (raadpleeg onze website www.ucll.be). Hier kan je terecht met niche-vragen, maar ook meewerken in de talloze innovatieve onderzoeksprojecten en zo direct meegenieten van de nieuwe methodieken en tools.

Contactpersoon: Stefan Lycops
Adres: Universitaire Campus Agoralaan B1 3590 Diepenbeek
Telefoon: 011/180900
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.ucll.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Gespecialiseerde Opleidingen, Gezondheid & Welzijn, Teamontwikkeling & Locaties