Alle aanbieders

Training & Taal - Uw specialiste in Duits

{pt:title} logo

Training & Taal biedt diensten aan rond de Duitse taal: taaltrainingen Duits, vertalingen Duits & advies rond ondernemen in Duitsland.

-> Taalopleidingen Duits voor alle niveau’s
De taalopleidingen, taaltrainingen & cursussen zakelijk Duits zijn op maat samengesteld, naargelang de noden en eisen van uw bedrijf en de werkomgeving van de deelnemers. Ons doel is uw succes bij het zakendoen in Duitsland en met Duitstalige zakencontacten!
Nooit meer struikelen over je eigen woorden bij een Duitstalige klant? Doelgericht en op uw gemak in het Duits kunnen communiceren? Na een opleiding bij Training & Taal geen probleem meer voor u – daar zorgen wij met plezier voor!

-> Vertalingen door moedertaalspreker
Wij vertalen uw zakelijke communicatie waarmee u uw doelgroep zeker zal bereiken. Nood aan een authentieke vertaling van uw website of productbrochure door een native speaker? Goed nieuws, wij nemen dit graag voor onze rekening!

-> Ondersteuning rond ondernemen in Duitsland
Wij zijn uw partner voor alle vragen rond ondernemen in Duitsland en de Duitse taal in het algemeen. Taaladvies of intercultureel advies nodig? Kennis Duits van een sollicitant laten testen? Nood aan ondersteuning voor uw bedrijf in het Duits? Wij staan voor u klaar!

Onze klanten zijn bedrijven uit Vlaanderen, België, Nederland en heel Europa die ondernemen in Duitstalige (D-A-CH) landen. Zij vertrouwen op de diensten van Training & Taal om succesvol zaken te doen in Duitsland.

Exporteert uw onderneming ook producten en/of diensten naar Duitsland? Of zitten uw leveranciers in het Duits taalgebied? Hebben uw medewerkers ook nood aan ondersteuning in de Duitse taal?

Kom ons bezoeken op stand nr. 110 en ontdek hoe wij ook uw business kunnen ondersteunen – van harte welkom!

“Auf gute Geschäfte”!

Contactpersoon: Silvia Deprez
Adres: Skaldenstraat 20 8800 Roeselare
Telefoon: +32-491-73 26 78
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: www.training-taal.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Pure Learning, Education & Research, Gespecialiseerde Opleidingen