Alle aanbieders

SBS Skill BuilderS

{pt:title} logo

SBS Skill BuilderS, de naam zegt het zelf: wij bouwen aan talent. Al meer dan 30 jaar hebben we ervaring in het ontdekken, ontwikkelen én inzetten van talent.

Hebt u ook al gemerkt dat:
• uw werkomgeving voortdurend en razendsnel verandert?
• u elke dag nieuwe professionele uitdagingen voorgeschoteld krijgt?
• blijven inzetten op de ontwikkeling van uw vaardigheden en talenten een must is?

Ja? Super!
Want dan kan SBS Skill BuilderS heel wat voor u betekenen.
Ons doel? U en uw medewerkers helpen en coachen bij het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talenten die daarna ten volle op de werkvloer kunnen schitteren.

Kortom, SBS Skill BuilderS wil graag uw partner zijn voor al uw vragen en behoeften rond het human capital in uw organisatie.

Sinds 2012 is SBS Skill BuilderS dé exclusieve partner voor de Benelux van de Table Group, het bedrijf van de Amerikaanse leadershipexpert, gerenommeerd spreker en auteur Patrick Lencioni. Dankzij dit partnership heeft SBS Skill BuilderS het exclusieve voorrecht om het 'Advantage'-gedachtegoed, nl. de uitbouw van gezonde organisaties of 'cultivating healthy organizations, toe te passen op de eigen organisatie en uit te dragen binnen andere organisaties.

Hebt u vragen rond gezond leiderschap gebaseerd op het Lencioni-principe of over coaching, assessment & development, loopbaanbegeleiding, outplacement, ... ? Aarzel niet en kom zeker langs op stand 10 voor een aangename en inspirerende babbel.

Wij kijken er alvast naar uit om van u te horen!

Contactpersoon: Raphaël Verbruggen
Adres: Lippenshofweg 1 9320 Aalst
Telefoon: +32 (0)53 85 05 67
Fax: +32 (0)53 85 77 74
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.skillbuilders.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Gespecialiseerde Opleidingen, Teamontwikkeling & Locaties