Alle aanbieders

Propellor - Changing projects

{pt:title} logo

Wij begeleiden organisaties om succesvol projecten te realiseren en te veranderen.

Daarvoor leiden we mensen op en geven advies over de praktische aanpak van de projecten of de verandering. We faciliteren complexe groepsprocessen die een verandering kunnen doen slagen.

1. Projectopleiding
We zorgen voor empowerment van de projectmanagers. Je vindt bij ons zowel basisopleidingen als gevorderde thema's. En we ontwikkelen leertrajecten op maat van jouw organisatie.

2. Projectadvies
We helpen je bij het invoeren van projectmatig werken. Dat doen we door een projectaanpak uit te werken en te zorgen dat iedereen die ondersteunt. Zo worden de juiste projecten uitgevoerd en hou je het overzicht.

3. Projectbegeleiding
Samen de dingen doen in een project: daarover gaat projectbegeleiding. We coachen projectleiders en stuurgroepen, we faciliteren brainstorms, planningsvergaderingen, een intensieve clinic... We staan naast jou, samen in het project.

4. Veranderopleiding
We geven je een bredere kijk op veranderen. Dat kan via bijvoorbeeld via de business simulatie Changestter, of op een klassiekere manier. Inhoudelijk werken we rond klassieke thema's als weerstand en communicatie of rond concepten als complexiteit, co-creatie en de cyclus van verandering.

5. Veranderbegeleiding
We faciliteren complexe groepsprocessen die een verandering kunnen doen slagen. We gebruiken daarbij methodieken als Open Space, World Café, Future Search of Appreciative Inquiry.

Propellor is een klein bedrijf van vier enthousiaste zielen die anderen inspireren en ruimte scheppen voor ontwikkeling. Ontmoet ons in onze gesprekshoek of kom naar onze mini-workshop over Weerstand tegen veranderen.

Contactpersoon: Katia Van Belle
Adres: Kasteelstraat 3 3360 Bierbeek
Telefoon: +32 (0)16 46 38 86
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.propellor.be
Categorieën: