Alle aanbieders

Progreso

{pt:title} logo

HR software is de core business van Progreso. Dit is ons vak, onze métier, vanaf de technologische zijde over de implementatie tot support bij het pragmatische gebruik ervan.

We beschikken daartoe over een uitgebreide expertise in HR, IT, veranderingsmanagement, projectmanagement en organisatieontwikkeling, essentiële voeding voor onze samenwerkingstrajecten.

Progreso staat voor een team van enthousiaste mensen die zich 100% inzetten voor een goed resultaat. We geloven in samenwerking en partnership en streven steeds naar een win-win, waarbij een aangename én rendabele relatie voorop staat.

Progreso staat tevens voor een systeem, een software oplossing die inzicht brengt in uw HR data. De uitgebreide informatie over mensen en hun ambities en realisaties wordt op een logische en transparante manier ter beschikking gesteld van de verschilende stakeholders, gevolgd door de juiste acties en de relevante beslissingen.

Als bedrijf heeft Progreso sedert vele jaren een duidelijke missie: talent en prestaties verbinden met elkaar zodat zowel organisatiedoelstellingen als carrièrepaden op de meest zinvolle manier kunnen worden georganiseerd.

Onze purpose en zingeving zit heel specifiek in het brengen van comfort en gebruiksgemak om in een steeds sneller veranderende wereld het hoofd koel te kunnen houden en te focussen op wat echt telt: bouwen aan de ontwikkeling en evolutie van mensen en van organisaties.

Zeer specifiek met betrekking tot VTO beschikt de Progreso HR software over een sterk uitgebouwde LMS. Deze module laat toe om verschillende leeractiviteiten en leervormen met elkaar te combineren in leertrajecten. U heeft op elk ogenblik een perfect zicht op uw planning, uw logistiek en uw volledige leercontext. U kan uw leeraanbod, zowel het formeel als het informeel leren, aantrekkelijk voorstellen en alle communicatie volledig automatisch aansturen. U kan certificaten beheren en talentenpools aanleggen. Uiteraard kan u rapporteren op alle beschikbare leerdata, voor individu, department, functiegebied en de volledige organisatie.

De Progreso HR software is pragmatisch, kostenefficiënt, web based, modulair, gebruiksvriendelijk en ontwikkeld in de eigen huisstijl van de klant. Met het oog op een vlotte en snelle implementatie en integratie van de Progreso software, is een duidelijke communicatie, een pragmatisch project management en een flexibele interactie tussen partijen essentieel.

We waken hierover vanaf ons eerste contact. Let's meet! 

Contactpersoon: Marianne Dobbels / Luc Christiaens
Adres: Lange Lozanastraat 258 bus 17 2018 Antwerpen
Telefoon: +32 (0)3 289 20 00
Fax: +32 (0)3 289 20 09
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.progreso.be
Categorieën: Digitaal leren, HR Systems & Software