Alle aanbieders

OPP België

{pt:title} logo

OPP is onderdeel van CPP – the Myers-Briggs® Company en is één van de grootste leveranciers van psychometrische instrumenten voor bedrijven in Europa.

OPP helpt hr-professionals, organisatie-adviseurs en coaches aan de kennis en instrumenten om het aanwezige talent van mensen inzichtelijk te maken. Hiermee biedt OPP u professionele ondersteuning bij het ontwikkelen van mensen, binnen en buiten organisaties.

Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI®)
De MBTI is wereldwijd het meest toegepaste instrument voor zowel persoonlijke als teamontwikkeling. Inzicht in het eigen MBTI-type versterkt het zelfbeeld en bevordert de samenwerking met anderen. Mensen ontdekken hun natuurlijke kwaliteiten en groeimogelijkheden. Het stelt hen in staat beter te begrijpen op welke manier zij in het leven staan en met andere mensen omgaan. OPP is de enige organisatie in België waar u zich kunt kwalificeren in de officiële, wereldwijd erkende en internationaal toepasbare MBTI. OPP is een erkende diensverlener van KMO-portefeuille.

Naast MBTI bieden wij diverse andere psychometrische instrumenten die u ondersteunen bij uw coachingsvraagstukken zoals leiderschapsontwikkeling, teambuilding, conflictmanagement en omgaan met stress. Wij verzorgen uitgebreide trainingen en workshops zodat u op de juiste manier leert omgaan met onze instrumenten. Onze vragenlijsten zijn objectief, wetenschappelijk onderbouwd en internationaal inzetbaar.

Wilt u meer weten? Kijk alvast op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie via 02 / 7092919. Op de VOV-beurs bent u uiteraard van harte welkom in onze stand. Wij ontmoeten u graag!

Contactpersoon: Agnes Pavloff-Rubingh
Adres: Pegasuslaan 5 1831 Diegem
Telefoon: +32 (0)2 709 29 19
Fax: +32 (0)2 709 22 22
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.opp.com/nl-BE
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Gespecialiseerde Opleidingen, Teamontwikkeling & Locaties