Alle aanbieders

Online Language Coach

{pt:title} logo

Welkom bij Online Language Coach Ingrid Weinberger.

De “methode Ingrid” is anders. Denkt u bij online taalleren aan e-learning, oefeningen met de computer of allerlei apps? Niets daarvan met uw Online Language Coach Ingrid Weinberger. Bij haar staat online taalleren voor:
- 100 % persoonlijke begeleiding
- 100 % face-to-face via hoogwaardige videoconferentie
- 100 % maatwerk: op maat van uw agenda, uw niveau en uw leerdoelstellingen

Dus niet de helft van de tijd doe-het-zelven ergens op een leerplatform en de rest dan met een docent ergens in een klas aan de andere kant van de file of via skype? Neen, Online Language Coach is 100% persoonlijke coaching, waar en wanneer het ú past.
Hecht u waarde aan persoonlijke begeleiding, maar wilt u er niet voor in de file gaan staan? Wilt u de voordelen van videoconferentie maar geen gesukkel met gratis tools? Kom dan op de VOV-beurs naar de stand van Online Language Coach en sla er twee vliegen in één klap:

- Ontdek met Marcell van technologiepartner DEKOM de state-of-the-art videoconferencing technologie die Online Language Coach gebruikt. Tipje van de sluier: check Cisco Spark en WebEx Meeting Center.
- Praat over veilige en betrouwbare toptechnologie voor veeleisende professionals, maar bekijk vooral met Ingrid zelf hoe zij voor u en uw organisatie waarde kan creëren.

Als u van maatwerk, flexibiliteit en persoonlijke begeleiding houdt (en niet van files en onsamenhangende technologieën), dan staat er kort na de VOV-beurs minstens een gratis proefles in uw agenda. Eerst zien, dan geloven. Gelijk hebt u!

Contactpersoon: Ingrid Weinberger
Adres: Duinenwater 3 - bus 32 8300 Knokke
Telefoon: +32 497 99 98 52
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.onlinelanguagecoach.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Pure Learning, Education & Research