Alle aanbieders

MOOCFactory

{pt:title} logo

MOOCFactory faciliteert Social Learning door middel van het ontwikkelen van Massive Open Online Courses (MOOCs) en Small Private Online Courses (SPOC). Onder social Learning verstaan wij: het delen van kennis en ervaringen door deelnemers.

Aan de hand van content zoals: video, url, text, pdf, etc worden deelnemers uitgenodigd om de dialoog met elkaar aan te hand omtrent hun kennis, ervaringen en beelden. De rol van de moderator is daarbij cruciaal.

Deze MOOCs en SPOCs ontwikkelen wij samen met de klanten in het innovatieve sociaal leerplatform Curatr. Curatr is gebaseerd op Social Learning, Content Curation en Gamification.

Wereldwijd maken 300 organisaties, overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen gebuik van Curatr. In Nederland heeft MOOCFactory reeds 80 klanten en zetten we de eerste stappen met Curatr in België / Vlaanderen.

Curatr is zowel voor de ontwikkelaar / docent / onderwijskundige eenvoudig om cursussen te ontwerpen en te ontwikkelen. Maar ook vooral gebruikers typeren Curatr als zeer gebruiksvriendelijk. Curatr heeft al vele internationale awards gewonnen als sociaal learningplatform.

MOOCFactory leidt de klant op in het gebruik van Curatr, zodat men geheel zelfstandig MOOCs en SPOCs kan ontwikkelen en aanbieden aan haar doelgroep.

Contactpersoon: Jos Maassen
Adres: Liessentstraat 9a 5405 AH Uden
Telefoon: 0031653170737
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.moocfactory.nl
Categorieën: Pure Learning, Education & Research, Digitaal leren, HR Systems & Software