Alle aanbieders

Maaiteam

{pt:title} logo

M@@ITeam# (Maaiteam) is een jonge, innovatieve startup, maar gefundeerd op een jarenlange managements- en coachingservaring.
Maaiteam daagt (managements-)teams uit om een 'challenge' aan te gaan: met het hele team op zoek naar een onbekende bestemming X, 'ergens' in Europa: de MyTeamChallengeX. Met behulp van allerlei informatie, vervoersmiddelen, apps, puzzels en opdrachten moet het team SAMEN op de eindbestemming proberen te geraken.

De MyTeamChallengeX is méér dan de standaard teambuilding: het team wordt uit haar comfortzone gehaald en moet expliciet samenwerken om de doelstellingen te bereiken. Er wordt niet vertrokken vanuit de activiteit of de locatie, maar wel vanuit het team en de ervaring. Elke MyTeamChallengeX is volledig maatwerk - op maat van en voor het team. De manier van (samen)werken en communiceren van het team worden vanuit de opgedane ervaring intensief nabesproken. Daarna volgt nog een Team Innovation Workshop: we bekijken samen waar we voordeel kunnen halen uit de 'digitale transformatie', zowel voor het team als voor het bedrijf.
Team-building, team-innovation en team-Incentive gecombineerd in één formule: de MyTeamChallengeX , op maat van jouw junior-, middle-, senior-, project-, change- of ander management team of voor teams van high potentials. Omdat we kunnen gebruik maken van goedkope vluchten en overnachtingen (buiten de vakantieperiodes) is de MyTeamChallengeX niet duurder dan vergelijkbare opleidingen in België of Nederland. En de Insentive krijg je er gratis bij. Kan eventueel uitgebreid worden met eigen strategie-, budget-, sales- of andere meeting. Enkele voorbeeld bestemmingen: Malaga, Barcelona, Mallorca, Edinburgh, Dublin, IJsland, Lapland, Corsica, Kreta, Sicilië, of eender welke plaats waar stad en natuur dicht bij elkaar liggen.

Contactpersoon: Peter Gielen
Adres: Gaasbeekstraat 84 1701 Itterbeek
Telefoon: 0478337080
Fax: nvt
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.maaiteam.be
Categorieën: Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Gespecialiseerde Opleidingen, Teamontwikkeling & Locaties