Alle aanbieders

LIFO® Benelux

{pt:title} logo

LIFO® - één tool, vele toepassingen

LIFO® is de afkorting van Life Orientations, een internationaal model dat gedragsvoorkeuren van mensen en teams in kaart brengt. Naast een behoorlijke dosis zelfkennis en inzicht in het gedrag van anderen, krijg je met LIFO® concrete handvaten voor persoonlijke ontwikkeling, effectievere communicatie en betere samenwerking.
LIFO® brengt de gedragsvoorkeuren van de teamleden aan het licht en verklaart waarom samenwerking soms wel, soms niet goed lukt.

De LIFO® methode is toepasbaar in vele domeinen: verkoop en klantgerichtheid, leiderschap, teamontwikkeling, time & stress management, onderhandelen en impact, verandermanagement, coaching, conflicthantering, loopbaanbegeleiding, rekrutering & ontwikkeling.

Als licentiehouder kan je LIFO® inzetten voor al je professionele (en ook persoonlijke) activiteiten. Tijdens een 3-daagse training maar je kennis met de achterliggende concepten en leer je in detail hoe je met de LIFO® methode werkt. Na de training kan je zelfstandig met de diverse LIFO® instrumenten aan de slag.

Wil jij ook je expertise verruimen en LIFO® leren kennen? Kom tijdens de VOV-beurs langs op onze spreekhoek en ontdek er de performante LIFO® tool.
Of kom naar onze LIFO® sessie in Blackbox 5.

LIFO® Benelux is actief in Nederland en België, met Human Challenge als verdeler voor de Belgische en Franstalige markt.

Meer informatie vind je op onze websites: www.lifobenelux.eu of www.humanchallenge.be

Contactpersoon: Kristin Jacobs
Adres: Toekomststraat 36 - 38 1800 Vilvoorde
Telefoon: +32 2 751 04 55
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: www.lifobenelux.eu
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Teamontwikkeling & Locaties