Alle aanbieders

Instruxion

{pt:title} logo

Doeltreffend communiceren naar medewerkers is vandaag van cruciaal belang voor veel bedrijven met een breed en gevarieerd publiek, dat bovendien vaak over weinig tijd beschikt. Impact bereik je met een korte en krachtige boodschap dat ondersteund wordt met sterke beelden.

Bij Instruxion zijn wij al meer dan 16 jaar uw partner en de specialist voor:
- Het vertalen van complexe materie naar een duidelijke boodschap
- Doelgerichte en krachtige (e-)learning content
- Learning management sofware om e-learning efficiënt en eenvoudig te beheren en
organiseren
- Gepersonaliseerde- en interactieve video's en animaties

Of u nu nood heeft aan een goed gestructureerde e-learning, een duidelijke communicatie, een uitleg over de werking van het bedrijf, de processen, de producten of diensten, enz. dan zijn geanimeerde uitleg filmpjes of video’s zinvolle en efficiënte methodes om uw doelstellingen en de gewenste impact te bereiken.

Instruxion is tevens exclusieve leverancier van het Docebo platform in België, een eenvoudig te gebruiken en betaalbaar LMS (Learning Management Software)! Instruxion helpt op deze wijze HR en opleidingsverantwoordelijken niet enkel met het brengen van goede content, maar ook met het platform om hun content te leveren en te beheren, inclusief rapportering.

Contacteer ons via info@instruxion.com of breng een bezoekje aan onze stand. Wij kijken er alvast naar uit!

Contactpersoon: Peter Elen
Adres: Heyzel Esplanade 1 bus 20 1020 Brussel
Telefoon: +32 (0)2 300 56 56
Fax: +32 (0)2 300 56 57
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.instruxion.com
Categorieën: Pure Learning, Education & Research, Organisatieontwikkeling & Change management, Digitaal leren, HR Systems & Software, Gespecialiseerde Opleidingen