Alle aanbieders

Inspiring Speech

{pt:title} logo

Op een winteravond in 2010 klonk er luid gelach en gerinkel van glazen uit de woonkamer. Ideeën vlogen door de ruimte en er hing een gespannen energie in de lucht. Hier gaat iets moois ontstaan, hiermee gaan we een verschil maken. Het was beklonken; Inspiring Speech was geboren.

Luid gelach is niet het eerste waar je aan denkt bij het opstarten van een nieuwe organisatie, maar lachen is rechtstreeks verbonden aan leren, dus het is altijd aanwezig in onze aanpak. Dat het gebruik van humor leren versnelt is wetenschappelijk bewezen, en één van de stokpaardjes van Peter Perceval, de bezieler van Inspiring Speech.

Wie er nog aan tafel zat op die koude winteravond was An Nelissen. De beroepsactrice werkt al meer dan 20 jaar samen met Peter en is ook zijn vrouw en creatieve partner in crime. Door meer dan 40 jaar actief te zijn op het podium, voor de camera en als regisseuse, weet An als geen ander hoe je energie en enthousiasme kan overbrengen op het publiek.

De combinatie van deze twee coaches zorgde voor vuurwerk. We merkten al snel dat er zowel in de professionele als de particuliere wereld een grote vraag is naar opleidingen en training rond authentiek en inspirerend spreken en dat wij daar de juiste hulpmiddelen en ervaring voor in huis hadden. Geen cliché regeltjes en stramienen. Echte mensen vormen de spil van onze organisatie. Niet alleen leren onze deelnemers veel concrete skills op korte tijd, ze ontwikkelen ook hun persoonlijkheid.

Contactpersoon: Hilde Appelmans
Adres: Schulstraat 42 2018 Antwerpen
Telefoon: +32 (0)3 455 17 03
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.inspiringspeech.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Pure Learning, Education & Research, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Gespecialiseerde Opleidingen