Alle aanbieders

#futureofworkBE

{pt:title} logo

Ontmoet de co-auteurs van het boek over Het Nieuwe Werken in België, samen met de mensen die geïnterviewd werden over dit onderwerp.
Want specialisten in de verschillende aspecten van HNW spraken met medewerkers uit zes Belgische organisaties. Organisaties waar men Het Nieuwe Werken op een boeiende manier heeft toegepast. De vragen gingen over hoe ze dat gedaan hebben. Wat ze daarbij geleerd hebben. Tips die ze kunnen geven aan mensen die ermee beginnen.
Het resultaat van die interviews zal volgend jaar te lezen zijn in een papieren boek, uitgegeven door Die Keure.
Maar belangrijk: op deze VOV beurs lanceren we al een digitale pilootversie van het boek.
Want het wordt meer dan een papieren boek. In de digitale versie kan je in dialoog gaan met de auteurs, met de mensen die we geïnterviewd hebben, en zelfs met de andere de lezers!
Helemaal in de lijn van Het Nieuwe Werken, gaan leren we van elkaar.
De thema's (aspecten van HNW) waarop we gewerkt hebben? People, process, tools, bricks en remote…
Kom even langs op onze stand #115. We tonen hoe het werkt en geven informatie over het doel van het boek, de events die we plannen,…. En je kan ter plaatse inschrijven zodat je eerste hoofdstuk kan beginnen lezen.
Dat is nu al beschikbaar. En ja, dat is gratis!

Contactpersoon: Bart Van Roey
Adres: Rommersheide J 31 2960 Brecht
Telefoon: +32 477 277 834
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.ihop.be/category/boek/
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Digitaal leren, HR Systems & Software, Gespecialiseerde Opleidingen, Gezondheid & Welzijn