Alle aanbieders

HighFive

{pt:title} logo

Highfive is een aanbieder van kennis over Inkooptechnieken in veel verschillende vormen, van opleiding tot coaching, consulting of zelfs (change-)projecten.
HighFive verzamelt een aantal professionals met veel ervaring die allemaal bezield zijn door het inkoopvak. Zij hebben bovendien allemaal een bijzondere passie voor het geven van opleidingen.
HighFive ontwerpt, ontwikkelt en levert een breed scala aan opleidingen voor aankoop professionals. De opleidingen worden aangeboden in verschillende vormen:
- stoomcursussen (één avond, één onderwerp, geen flauwekul)
- open opleidingen (grondige uiteenzetting, het voorbeeld, de oefening)
- interne opleidingen (helemaal op maat van de klant)
- coaching (doelgerichte begeleiding van professionals “on the job”)
Alle opleidingen zijn praktisch gericht: na de opleiding moet de deelnemer zelfstandig de aangeleerde technieken kunnen toepassen. Daartoe kan hij gebruik maken van de templates die deel uitmaken van de informatie die online ter beschikking gesteld wordt na de opleiding.
Typische onderwerpen die in de open trainingen voor inkopers aan bod komen zijn: basistechnieken inkoop, onderhandelen, category management, financiële technieken, risicomanagement, projectmanagement, enz.
In de stoomcursussen worden specifieke onderwerpen belicht: een professionele prijsvraag maken, complexe offertes vergelijken, enz.
Andere gevraagde opleidingen zijn: Inkoop voor verkopers, Inkoop voor projectmanagers, onderhandelen voor niet-inkopers, enz.
HighFive heeft ook ervaring met het meten van vaardigheden van inkoopteams. Op basis van een dergelijke meting kan een opleidingsprogramma voor de gehele afdeling samengesteld worden, naast de persoonlijke ontwikkelingsplannen van de individuele deelnemers.

Contactpersoon: Philip Meyers
Adres: Van Langenhovestraat 121 9200 Dendermonde
Telefoon: +32495594767
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: www.teamhi5.com
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Pure Learning, Education & Research, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Teamontwikkeling & Locaties