Alle aanbieders

Heerlijckyt van Elsmeren

{pt:title} logo

De Heerlijckyt is een magische vergaderlocatie met een eeuwenoud kasteel, nieuwe innovatieve paviljoenen en 23ha natuur. Het is een inspirerende en stimulerende omgeving die uitnodigt tot ontmoeting, ontplooiing en leiderschaps ontwikkeling.

Er zijn 36 sfeervolle kamers en 7 warme werkruimtes met veel licht en natuurlijke materialen. Onze gezonde keuken is wijd en zijd vermaard. Ook de vijvers, de terrassen en de driehonderd jaar oude bomen versterken elk groepsproces.

De Heerlijckyt biedt niet alleen vergader- en seminarieruimtes, maar ondersteunt en faciliteert, doet suggesties voor de invulling van uw eigen programma, of helpt u een Heerlijck programma samen te stellen. De Heerlijckyt kan ook trainers of HR-professionals aanbevelen voor een workshop op maat.

Daarnaast biedt de Heerlijckyt samen met haar partners ook een bijzonder leeraanbod : opleidingen en workshops rond persoonlijke groei en organisatieontwikkeling, zowel korte kennismakingen als meerdaagse leertrajecten. In het bijzonder tijdens de zomerprogramma's heb je de tijd om jezelf én je werk verder te ontwikkelen. Altijd zinvol, altijd in samenwerking met professionele opleidingspartners.

De Heerlijckyt: Altijd voedzaam voor je lijf, je hart, je verstand en je ziel.

Contactpersoon: Annemie Colruyt
Adres: Weg op Halen 2 3450 Geetbets
Telefoon: +32 (0)11 69 68 75
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.heerlijckyt.org
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Gezondheid & Welzijn, Teamontwikkeling & Locaties