Alle aanbieders

FranklinCovey Belgium

{pt:title} logo

Jouw einddoel: loyale klanten, betrokken medewerkers, sterke financiële resultaten en een onderscheidende bijdrage in de markt.
Wat jou onderscheidt van je concurrenten: je organisatiecultuur. Anderen kunnen heel veel van jouw organisatie kopiëren: je strategie, je producten, systemen, ideeën en prijszetting – maar niet je cultuur. Die vormt jouw ultieme onderscheidende vermogen.

FranklinCovey ondersteunt wereldwijd duizenden organisaties, van klein tot groot, om performanter te worden door het ontwikkelen van een succesvolle organisatiecultuur. Om dat te kunnen, hebben we de laatste jaren onze manier om met klanten te werken grondig veranderd. We bieden nog steeds ijzersterke programma’s die continu vernieuwd en uitgebreid worden, rond thema’s als leiderschap, productiviteit, vertrouwen, millennials en verkoop.

Maar we kunnen nu ook meer mensen helpen ontwikkelen voor een significant lager bedrag per persoon. We kunnen heel flexibel aansluiten bij veranderende ontwikkelvragen. En we maken ‘leren’ een integraal onderdeel van het werk en boeken meetbare resultaten, ook op de langere termijn. Dat doen we door onze klanten nu toegang te bieden tot al onze content. We leggen alles op tafel, van The 7 Habits tot De Snelheid van Vertrouwen en Project Management Essentials tot De 4 Disciplines van Uitvoering en ons laatste innovatie programma Find out Why.

Samen met onze klanten creëren we vervolgens flexibele en blended learning journeys. En maken we het mogelijk dat teams en individuen continu kunnen blijven leren in wat voor hen het meest relevant is. Onze intentie is om een echte strategische partner te zijn, en niet enkel een training leverancier. Om jouw organisatie performanter te maken, door het ontwikkelen van jouw organisatiecultuur.

Contactpersoon: Erik Roger
Adres: Schaliënhoevedreef 20T 2800 Mechelen
Telefoon: +32 (0)2 719 02 15
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.franklincovey.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development