Alle aanbieders

Bookboon

{pt:title} logo

Ontdek de grootste ebooks uitgever ter wereld met meer dan 600 praktische boeken over communicatieve vaardigheden, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, coaching, MS Office... Al de boeken hebben een lengte van ongeveer 50 pagina’s, wat ze de perfecte omvang geven voor een 2u durende learning experience van hoge kwaliteit. De onderwerpen gaan heel ruim, wat deze bibliotheek interessant maakt voor iedereen, van CEO tot engineer tot assistent. De ebooks kunnen heel eenvoudig op elk moment en op elke device gedownload en gelezen worden. De IT implementatie is miniem en doordat het op elk moment en op elke device kan, geeft dit de lezers een enorme vrijheid om zelf in te plannen wanneer ze de boeken lezen. Meestal zal dit tijdens de kantooruren zijn, maar waarom bijvoorbeeld ook niet wanneer er gereisd wordt van/naar of voor het werk?
Bookboon (www.bookboonglobal.com) werd in 1988 opgericht in Denemarken en was een uitgeverij van educatief materiaal voor studenten en business professionals. Sedert 2005 namen ze de sprong naar het digitale leren door over te gaan naar e-books. Sindsdien zijn ze hierin telkens gegroeid en zijn ze op de dag van vandaag de grootste e-books uitgever ter wereld met 75 miljoen verkochte boeken per jaar.

Contactpersoon: Katrien Persoons
Adres: Chartreuzenberg 39 3220 Holsbeek
Telefoon: 016442040
Fax: 016442049
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.bookboonglobal.com
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Pure Learning, Education & Research, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Digitaal leren, HR Systems & Software, Gespecialiseerde Opleidingen, Teamontwikkeling & Locaties