Alle aanbieders

EPO distributie met uitgeverij Thema en uitgeverij Conota

{pt:title} logo

UITGEVERIJ THEMA
Thema is een vernieuwende, gespecialiseerde uitgeverij die zich richt op het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen in werksituaties. Dat doen ze met praktijkgerichte boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van het individu en de organisatie naar een hoger niveau tillen. Centraal hierbij staat de toegankelijkheid: veel herkenbare voorbeelden, weinig jargon, geen wetenschappelijke betogen maar inspirerende teksten, en vooral ook niet te dik.

Thema maakt deel uit van de Schouten & Nelissen Groep; specialist in learning & development. Reeds 35 jaar biedt zij wereldwijd trainingen en advies ter ontwikkeling van individuen, teams en organisaties met als kernvisie: betere resultaten, meer plezier in het werk en sneller innoveren. Deze knowhow wordt ingezet bij het maken van Thema-producten. En met succes, want wat uit de praktijk getest en bewezen is, spreekt enorm aan.

UITGEVERIJ CONOTA
Conota publiceert informatief-wetenschappelijke boeken bestemd voor professionelen en/of studenten en voor geïnteresseerde lezers, en dit onder meer op het gebied van de gezondheidszorg en de hulpverlening.

EPO-DISTRIBUTIE
Epo-distributie verdeelt onder andere boeken en andere producten van Uitgeverij Thema in België. Hier kan je rechtstreeks bestellen of bij de boekhandel.

Contactpersoon: Hanne Vandenbroucke
Adres: Lange Pastoorstraat 25-27 2600 Berchem
Telefoon: +32 (0)3 23 239 68 74
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: www.epo.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Gespecialiseerde Opleidingen, Gezondheid & Welzijn, Teamontwikkeling & Locaties