Alle aanbieders

ElaN Languages

{pt:title} logo

ElaN Languages is uitgegroeid tot een topspeler in taalbusiness. Met een volledige taalservice voor bedrijven: taaltrainingen, vertalingen en tolkendiensten. Met kantoren in België en Nederland. En met 35 vaste medewerkers en 1500 freelancers.

- Taaltrainingen à la carte
Alle taaltrainingen bij ElaN houden rekening met uw wensen rond timing, locatie en taalbehoeften. Niet voor niets beschikt ElaN over het Qfor-kwaliteitslabel voor opleidingsorganisaties.

- Vakkundig vertaalwerk
1500 ervaren vertalers: zo veel specialisten staan voor u klaar om elke tekst feilloos te vertalen. In eender welke taal, over eender welk onderwerp. Snel én goed - daarvoor staat ons ISO 17100-kwaliteitscertificaat garant.

- Taalvaste tolken
Komt uw boodschap niet altijd even goed uit de verf bij een anderstalig publiek? Vertrouw dan op de tolken van ElaN. Ze vertalen perfect wat u te zeggen hebt, in eender welke taal.

- Taalscreenings
De juiste m/v op de juiste plaats: dat wilt u toch ook? Doe daarom een beroep op onze audit- en rekruteringsdiensten. We lichten de taalvaardigheden van uw sollicitanten door of brengen de zwakke en sterke taalpunten van uw organisatie aan het licht.

- MyElaN
Offertes aanvragen, vertaalprojecten opvolgen, taaltrainingen volgen, taaltests afleggen, HR-Taaldiensten inschakelen … via het digitale gebruikersplatform MyElaN is onze taalhulp maar één klik verwijderd. Waar en wanneer ook.

Contactpersoon: Peter Vaes
Adres: Marktplein 13 3550 Heusden-Zolder
Telefoon: +32 11 43 47 64
Fax: +32 11 43 47 65
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.elanlanguages.com
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Pure Learning, Education & Research, Leadership & Management Development