Alle aanbieders

deBoekmakerij

{pt:title} logo

Je wil een (cursus)boek, doctoraat, eindwerk, tijdschrift, brochure... publiceren. De inhoud kunnen wij niet voor jou verzorgen. Jij bent de deskundige in jouw specialisme. Maar voor bepaalde publicaties kan een ‘ghostwriter’ nuttig zijn, als je zelf onvoldoende tijd of expertise hebt. Ook hiervoor kunnen wij zorgen.

Bezorg ons je tekst en eventuele illustraties. De rest van het uitgeefproces (copywriting, vormgeven, drukken, verzenden, administratie …) nemen wij je uit handen voor zover je dit zelf wenst. Wij zijn hierin erg flexibel. Wanneer je zelf de layout van je (hand)boek verzorgt, is dat geen probleem. Als je dat wil maken wij er een aantrekkelijke en functionele cover rond zodat je je professioneel kan profileren. Maar we kunnen je boek ook volledig professioneel vormgeven zodat het in niets verschilt van de publicaties in de boekhandel.

Samenwerken met deBoekmakerij biedt een aantal voordelen:
– Deskundige begeleiding van een professional met jaren ervaring in de uitgeverswereld. Wij werken ambachtelijk maar maken gebruik van de beschikbare technologie.
– Bestellen kan vanaf 1 exemplaar. geen investering in een voorraad drukwerk.
– Jij geeft uit. Jij beslist hoe je publicatie er zal uitzien (cover, papier, binding). Geen onduidelijkheid over de copyrights. Die zijn van jou.
– Aanpassen van teksten aan je doelgroep wanneer dit nodig is, zelfs bij kleine oplagen.
– De normale leveringstermijn is zeven werkdagen, zelfs sneller kan wanneer echt nodig.
– Een volledige dienstverlening, van concept tot verkoop van je publicatie, maar volgens wat jij wenst.
– Concurrentiële prijzen. Bij een leveringstermijn van drie weken, kunnen wij nog scherpere tarieven aanbieden.

Contactpersoon: Laurent Van Rillaer
Adres: Dageraadlaan 12 3360 Korbeek-Lo
Telefoon: 0475 35 50 07
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: www.deboekmakerij.be
Categorieën: Pure Learning, Education & Research, Organisatieontwikkeling & Change management, Gespecialiseerde Opleidingen