Alle aanbieders

De Opleidingscoach

{pt:title} logo

De Opleidingscoach is een advies- en trainingsbureau dat organisaties en bedrijven ondersteunt om een 'Optimaal en kostenbewust' opleidingsbeleid te voeren. Wij zijn uw partner voor persoonlijke groei en organisatieontwikkeling.

Wij onderscheiden ons als L&D partner door het totaalpakket dat we aanbieden. Als u voor ons kiest, kiest u voor een volwaardige "allround" partner die de nodige expertise in huis heeft op vlak van L&D. Wij zijn geen ad hoc opleider of leverancier maar bieden alles wat verband houdt met L&D. Dit doen we steeds in samenspraak en op maat van uw organisatie. Onze belangrijkste diensten:

- Advies verlenen
U wilt een beleid opmaken rond L&D maar weet niet hoe? Hoe stelt u een opleidingsplan op? Hoe vergroot u de ROI bij opleidingen? Een leercultuur creëren? U kan beroep doen op ons advies.

- Outsourcing
U wilt uw L&D-taken uitbesteden? U kan bij ons terecht voor de coördinatie, de administratie en de ontwikkeling van opleidingen.

- Consultancy projecten
Een nieuwe uitdaging of project binnen L&D? U kan een consultant inschakelen om uw team aan te vullen en naar een hoger niveau te tillen.

- Opleiden & Coachen
Missen uw medewerkers bepaalde competenties of vaardigheden? Wij hebben een ruim aanbod aan opleidingen in open aanbod of op maat van uw organisatie. Ook persoonlijke coaching is mogelijk.

Contactpersoon: Els Minner
Adres: Breeveldse Masten 14 2970 Schilde
Telefoon: +32496063858
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: www.opleidingscoach.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Gespecialiseerde Opleidingen, Teamontwikkeling & Locaties