Alle aanbieders

CPM

{pt:title} logo

Innovatief human resources management in een vertrouwd huis van psychologen, dat is de sterkte van CPM. Onze basis is gedegen, gereputeerd, beproefd; onze geest is flexibel, agile, breeddenkend. We zijn expert en pionier tegelijk. Een oude rot in het vak met een koppig disruptief karakter, dat zijn wij.

We gooien niets weg, onze expertise van 37 jaar heeft haar verdienste en ze is vrij uniek. Maar we houden ook niets krampachtig vast. Want als er iets evolueert, is het wel de mens. En laat dat nu net onze core business zijn: mensen. Passionele mensen. Gedreven mensen. Ondernemende mensen. Mensen die investeren in de toekomst. Mensen die iets uit de grond stampen. Mensen die groei realiseren. Mensen die in beweging zijn. Mensen die vooruit willen.

Het mooiste is al die mensen in elkaar te laten haken en als één drijvende kracht vooruit te zien gaan. Als geheel. En individueel. Dan zijn wij geslaagd.
CPM werd opgericht in 1980. Al die jaren specialiseerden wij ons steeds verder in human resources management. En altijd hebben we de ambitie hooggehouden om HRM ook verder te moderniseren. Zo bouwden wij een expertise op en breidden wij de juiste capaciteit uit om voor u een waardige en transparante HRM-partner te zijn.
In België telt CPM meer dan 30 ervaren consultants, actief en gespecialiseerd in verschillende sectoren.

Contactpersoon:
Adres: Brusselsesteenweg 115 9090 Melle
Telefoon: 092526358
Fax: 092526359
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.cpm-hrm.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Digitaal leren, HR Systems & Software