Alle aanbieders

CoreTalents

{pt:title} logo

Wil je een echt positief en duurzaam HR-beleid?
Wil je mensen coachen op basis van wie ze écht 'zijn', wat ze 'willen' en waar ze 'talent' voor hebben?
Je weet intussen al te goed dat dit alles pas lukt als de basis waarop je werkt correct is. Zodat je je medewerker of coachee goesting doet krijgen om met jouw advies aan de slag te gaan.
De KernTalentenanalyse legt
- én Aard (zijn, karakter)
- én Potentieel (zullen kunnen, talenten)
- én Intrinsieke Motivatie (willen, goesting)
bloot: een gouden drie-eenheid!
Erg belangrijk is ook dat het verslag van de analyse levenslang geldig blijft. Dat scheelt een hoop geld op de langere termijn!
Van studiekeuze over loopbaanbegeleiding tot coaching en strategisch HR-beleid, individueel of in teamverband is de KernTalentenmethode DE beste methode om resultaten te halen, waarbij de geanalyseerde zelf het nog eens heel fijn vindt ook!
Prof. Dr. Elke Van Hoof zei op het HSP-symposium aan de VUB in mei 2015: 'de kwalitatieve analyse van het onderzoek toont aan dat de resultaten van de KernTalententest aanzet tot directe actie, om met goesting de nodige veranderingen door te voeren om jezelf weer op de rails te zetten.'
Daarom is ook bij stress & burn/bore out-preventie de KernTalentenmethode ideaal: ze geeft precies aan waar (en waarom) het schoentje wringt en wat je eraan kan doen waarbij de persoon in kwestie zich echt goed voelt.
Wetenschappelijk gevalideerd in 2015 met de hoogste betrouwbaarheidsscore voor een persoonlijkheidstest (.84 C.A.), combineert de KernTalentenmethode als enige wereldwijd een Appreciative Inquiry met Gaps.

Contactpersoon: Danielle Krekels
Adres: Leuvenselaan 93/3 3300 Tienen
Telefoon: 016/82 04 82
Fax: 016/82 04 80
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.coretalents.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Pure Learning, Education & Research, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Gespecialiseerde Opleidingen, Gezondheid & Welzijn, Teamontwikkeling & Locaties