Alle aanbieders

LEARN24

{pt:title} logo

LEARN24, de e-learning divisie van B·U·T, ontwikkelt al ruim dertig jaar digitale leerpakketten op maat voor grote (industriële en andere) bedrijven.
Daarbij volgen we de technologische evolutie op de voet en trachten we de e-learning ervaring zo boeiend en interactief mogelijk te bouwen.

Virtual, Augmented en Mixed Reality (VR/AR/MR) passen perfect in dat streven. Ze komen tegemoet aan de steeds kortere "attention span" van de digitale generatie en de vraag naar immersieve belevingen, gamification en edu-tainment.

LEARN24 werkt het didactisch concept en script uit van dergelijke ervaringen en kan als divisie binnen B·U·T rekenen op de in-huis specialisten voor de realisatie van de nodige technische en creatieve ingrediënten van het leerpakket: 360° video, 3D- en 2D-animatie, gespecialiseerde softwareontwikkeling en testing. Kortom, het totale traject wordt afgewerkt onder één dak.

Ook voor meer traditionele e-learning kan LEARN24 een stevig palmares voorleggen, met referenties in talloze sectoren. Door het multinationale karakter van heel wat klanten is LEARN24 zeer beslagen in het realiseren van trainingspakketten in alle denkbare talen.

Voor meer informatie: www.learn24.com

Contactpersoon: Bruno Bogaerts
Adres: Molenberglei 13 2627 Schelle
Telefoon: +32 (0)3 610 89 89
Fax: +32 (0)3 610 89 12
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.learn24.com
Categorieën: Digitaal leren, HR Systems & Software