Alle aanbieders

Axians

{pt:title} logo

Bingel, Diddit en Wees Wegwijs: het zijn alvast drie van de klinkende namen en succesvolle e-learning projecten waar Axians met trots aan kon meewerken. Maar ons aanbod voor Learning & Development gaat verder: zo werkt Axians eveneens HR software oplossingen op maat uit, bieden we performante Content Management Systemen en werken we gerichte oplossingen uit voor een naadloze integratie van bedrijfsprocessen.

In onze sterk verbonden wereld biedt Axians als ‘linking pin’ een compleet aanbod aan smart solutions & services voor ICT & telecom. We begeleiden onze klanten doorheen de hele cyclus van hun ICT project, van netwerkinfrastructuur tot en met applicaties, inclusief hardware, software en services op maat. Met state-of-the-art oplossingen, flexibel én duurzaam, stellen we hen in staat optimaal te werken en hun doelstellingen te behalen.

Wereldwijd telt het Axians-netwerk meer dan 7.000 medewerkers, verspreid over 15 verschillende landen en samen goed voor een omzet van 1,6 miljard euro. In België werken er 150 mensen bij Axians, op onze sites in Brussel, Merelbeke, Nijvel en Zwijndrecht.

Contactpersoon: Bernard Van Muylem
Adres: Guldensporenpark 35 9820 Merelbeke
Telefoon: 09/210 81 50
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.axians.be
Categorieën: Pure Learning, Education & Research, Digitaal leren, HR Systems & Software