Alle aanbieders

Arteveldehogeschool

{pt:title} logo

De Arteveldehogeschool stelt haar expertise ten dienste van organisaties en bedrijven in de vorm van praktijkgericht onderzoek, vorming, coaching & consultancy en product- ontwikkeling.
www.arteveldehogeschool.be/onderzoek

Onze thema’s zijn Communicatie en media, Organisatie en ondernemen, Onderwijs en opvoeding, Zorg en welzijn.

Het onderzoeks- en dienstverleningscentrum TACOO (TAlenten en COmpetenties in Ontwikkeling - www.arteveldehogeschool.be/tacoo) werkt sterk ontwikkelingsgericht en vanuit een waarderende benadering, in sterk partnerschap met organisaties, ondernemingen en overheden.

TACOO
- ontwikkelt personeel en organisaties: We zetten in op een innovatief en duurzaam personeelsbeleid en stimuleren medewerkers om hun talenten volop in te zetten. We engageren leidinggevenden om de brug te zijn tussen organisatiebelangen en individuele belangen.
- stimuleert ondernemerschap: We gaan op zoek naar de talenten en competenties van ondernemende mensen. We engageren prestarters en werkzoeken en stimuleren mensen tot intrapreneurship in hun werkcontexten.
- werkt samen: Samenwerking in en over ondernemingen en organisaties is een must dat niet altijd van een leien dakje verloopt. We helpen je graag vooruit.

Praktijkgebaseerd, praktijkgericht en kwaliteitsvol maatwerk dat werkt.

Contactpersoon: Veerle Opstaele
Adres: Hoogpoort 15 9000 Gent
Telefoon: 09 234 94 10
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.arteveldehogeschool.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Pure Learning, Education & Research, Organisatieontwikkeling & Change management, Gespecialiseerde Opleidingen, Gezondheid & Welzijn, Teamontwikkeling & Locaties