Alle aanbieders

Amelior

{pt:title} logo

“Via opleiding, advies en begeleiding helpen we ondernemingen en instellingen efficiënte processen en managementsystemen te ontwikkelen, te implementeren en te verbeteren.” Dat is kort samengevat de kernactiviteit van Amelior. De nadruk ligt daarbij op Kwaliteit, Veiligheid, Milieu, People Management en Managementvaardigheden.
Jaarlijks organiseert Amelior meer dan 400 verschillende open opleidingen. Daarnaast voert Amelior jaarlijks een honderdtal bedrijfsinterne opleidingsprojecten uit, gaande van ééndaagse opdrachten tot langere vormingstrajecten.
“De prijs die de klant betaalt, mag maar een deel zijn van de winst die de klant méér realiseert door op Amelior beroep te doen.”
Dat is onze basisfilosofie. Amelior onderscheidt zich door de grote aandacht die wordt geschonken aan het rendement van de opleiding voor de klant. Hierdoor wordt de ROI van de opleiding voor u beter gewaarborgd.
Amelior mag onder zijn klanten dan ook zowel grote ondernemingen als KMO’s rekenen, zowel dienstenorganisaties als productiebedrijven, zowel profit- als non-profit organisaties. Om u te dienen beschikt Amelior over een team van een gemotiveerde en ervaren consultants/trainers. Daarnaast kunnen we beroep doen op een netwerk van meer dan 250 gespecialiseerde freelancers waarvan we de kwaliteit kennen en kunnen garanderen.
Kiezen voor Amelior als opleidingspartner is kiezen voor een ruim aanbod, betrouwbaarheid, bewezen kwaliteit en vooral: verzekerd rendement.
Indien u meer informatie wenst over wat Amelior kan doen om u bij te staan in uw streven naar verbetering, aarzel dan niet en contacteer ons. Bel ons voor een persoonlijk contact, of surf naar www.amelior.be voor een gedetailleerd overzicht van onze diensten.

Contactpersoon: Pascal Anckaert
Adres: Beneluxpark 1 8500 Kortrijk
Telefoon: +32 (0)56 20 36 23
Fax: +32 (0)56 25 96 84
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.amelior.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Gespecialiseerde Opleidingen, Gezondheid & Welzijn, Teamontwikkeling & Locaties