Alle aanbieders

361°

{pt:title} logo

361° (www.361.works) is een spin-off van het Institute of NeuroCognitivism in Brussel en legt de link tussen de wetenschap en bedrijven. Onze methodes en oplossingen zijn gebaseerd op meer dan 30 jaar onderzoek en kennis over het brein. De uitdaging van vele organisaties is: de medewerker zo lang mogelijk gezond, gemotiveerd en productief houden, en dit binnen de VUCA wereld…
361° vertrekt vanuit een holistische aanpak: het kijkt naar de mens achter de werknemer en gaat na welke factoren een invloed hebben op het welzijnsgevoel van de werknemer. Die hoeven niet altijd werk gerelateerd te zijn. Mensen nemen hun werk vaak mee naar huis, maar andersom geldt evengoed.

361° ijvert voor gezonde, gemotiveerde en gelukkige medewerkers die via hun duurzame inzetbaarheid en productiviteit bijdragen aan meer rendabele bedrijven.

Via training en coaching, consultancy, workshops, seminaries en een uniek digitaal welzijnsplatform geven wij bedrijven een antwoord op de huidige maatschappelijke uitdagingen van de digitale, snelle en altijd verbonden VUCA-wereld.

Contactpersoon: Christophe van Pottelsberghe
Adres: Tervurenlaan 81 1040 Brussel
Telefoon: 027377484
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: www.361.works
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Gezondheid & Welzijn