Wilde Zwanen

Wilde Zwanen is een community van vakkundige organisatiearchitecten en -coaches, met een duidelijke missie. Onze focus ligt op het versterken van organisaties, teams, leiderschap en individuen, op korte en op lange termijn. “We bouwen aan organisaties waar zij die willen ook mogen en kunnen. En de andere? Zij krijgen goesting om (opnieuw) te willen!”.

Een kernteam van ervaren experten zorgt voor een behouden vlucht doorheen de boeiende trektochten die organisaties maken. We nemen bedrijven onder onze wijde vleugels en gebruiken onze scherpe blik van bovenaf om jullie organisatie te gidsen richting een sterke toekomst. En is er af en toe een duikvlucht nodig? Dan kan je op ons rekenen!

We geloven in de kracht van integraal werken aan organisatiearchitectuur. In een slagkrachtige, gestroomlijnde en wendbare organisatie. Waar de organisatiestructuur ruimte geeft om talent te ontwikkelen, waar je kan genieten van mensen die in hun kracht staan. Wij geloven in een cultuur die eigenaarschap faciliteert, leren aanwakkert en streeft naar succes.

Alvast een greep uit uitdagingen die we samen kunnen vastnemen;
Inzetten op werkbaarheid?
Een O2-scan op een team of business unit?
Met jouw team evolueren naar meer zelforganisatie?
Een effectievere context creëren voor leren & ontwikkelen?
Een toekomstklare organisatie ontwerpen?
Naar een flexibele mindset bij medewerkers?
Cultuur, visie, missie, waarden, … dagelijks toepassen en laten leven?

Benieuwd naar wat ons team voor jou kan betekenen? Contacteer ons! Of stuur een mailtje naar welkom@wildezwanen.be

http://www.wildezwanen.be

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be

Meer info op www.vov.be