UQalify

UQalify staat voor de nieuwe manier van werken. Het is onze missie om werknemers en organisaties meer vertrouwen te geven wanneer ze oog in oog staan met een snel veranderende toekomst.

De ontwikkeling van het individu staat vast gecodeerd in onze bedrijfsDNA, maar we geloven vooral dat de combinatie van technologie met unieke content de sleutel tot succes vormt. Dankzij onze digitale, custom oplossingen, verbeteren wij het engagement en de retentie van al jouw werknemers.

THE FUTURE OF WORK
In een snel digitaliserende wereld neemt ons persoonlijk en vooral ons professionele leven een drastische wending. Jobs veranderen of verdwijnen zelfs, maar er komen vooral meer opportuniteiten! Daarom moeten we ons vandaag voorbereiden op de toekomst.

Meer dan 25 jaar van onderzoek en ontwikkeling vormt de basis van onze missie en visie dat individuen beter kunnen matchen met jobs, training & coaching. En door die betere fit, wordt men zelfzekerder, klaar voor de toekomst en bovenal: gelukkiger. Waar best-in-class technologie en onze inspirerende content elkaar kruisen, dàt is waar wij dagelijks innoveren en aan bijdragen.

LEARN DIFFERENT
Leren en training evolueert mee met onze mobiele levensstijl. Microlearning cursussen en social learning communities maken de leerervaring meer gepersonaliseerd, plezanter en passend in een druk werkschema, waardoor het engagement om te leren drastisch stijgt!

Zet de stap om de ontwikkeling van jouw werknemers te boosten door het bouwen van een learning community en een ecosysteem waarin menselijk potentieel de hefboom vormt tot kennisdeling en groei.

https://www.uqalify.com

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be

Meer info op www.vov.be