Triangis

Triangis bestaat uit een team van ervaren trainers/coaches gespecialiseerd in resultaatgerichte ontwikkelingstrajecten op het vlak van:

1) WELZIJN OP HET WERK

2) KLANTGERICHTE COMMUNICATIE

3) LEIDERSCHAP

4) TEAM

Groepstrainingen (vaardigheden), het faciliteren van intervisie & personal coaching (persoonlijke, diepgaande ontwikkeling) behoren tot ons aanbod.
We denken graag met u mee. Partnership & lange termijnsamenwerking zijn daarom belangrijk voor ons. Een vertrouwensrelatie is de basis waarop we samen met u bouwen aan op maat gemaakte programma’s. De ruime keuze aan methodieken is gericht op wat er bij u & voor u werkt.

Uit onderzoek blijkt keer op keer dat een goede sfeer op het werk voor de meeste mensen belangrijker is dan een mooi salaris. Maar hoe definieer je ‘een goede werksfeer’? En wat kun je doen aan ‘een slechte werksfeer’? Een aanhoudend slechte sfeer kan de ‘rioleringen’ van een organisatie doen verstoppen. Meredith Van Overloop, de bezielster van Triangis, geeft in haar tweede boek ‘Het Overloop effect’ 7 hefbomen mee om te ‘ontstoppen’ door de sfeer te doen kantelen naar betrokkenheid, motivatie & innovatie.

Triangis lanceerde een innovatieve online self-coachingtool,” My Moment”, ter ondersteuning van coachingtrajecten, burnoutpreventie, of gewoon om stil te staan bij jezelf op een respectvolle manier. 5 min per dag om tot waarderende zelfreflectie te komen & deze op een schematische wijze gevisualiseerd te zien! Bedrijven kunnen deze tool inschakelen in het kader van een multidisciplinair burnout- preventiebeleid.

Heel uniek op de Belgische L&D markt is onze combinatie van L&D tools met paarden als onderdeel van een leerproces. Deze confrontatie is als een spiegel voor de authentieke groei en het zelfbewustzijn.

https://www.triangis.be/

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be