Teach On Mars Belgium

Teach on Mars publiceert een nieuw generatie digitaal trainingsplatform voor bedrijven. Van nature mobiel en sociaal, vertrouwt het op de nieuwste ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie (AI) om dagelijkse inhoud aan te bieden die relevant is voor gebruikers en de ontwikkeling van hun vaardigheden te versnellen.

Teach on Mars is winnaar van tal van bedrijfs awards en wordt erkend als Europese leider op het gebied van mobiel leren. Sinds de oprichting in 2013 heeft het bedrijf zijn oplossing geleverd aan meer dan 130 blue chip klanten, in 20 talen in meer dan 60 landen over de hele wereld. Vandaag heeft het vestigingen in Sophia-Antipolis, Parijs, Milaan en Londen. 80 Teach on Mars medewerkers en een uitgebreid wereldwijd netwerk van meer dan 50 content- en technologiepartners werken samen om organisaties uit te rusten met de toolset, mindset en skillset die nodig zijn om hun leerecosysteem van de volgende generatie te creëren.

En omdat Teach on Mars zijn verantwoordelijkheid voor de toekomst van onze planeet serieus neemt, investeert het 1% van zijn inkomsten in onderwijsprojecten die rechtstreeks bijdragen aan de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN.

https://www.teachonmars.com/en

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be