SPIRAS

Het eerste wat we doen als we geboren worden is ademen. Het laatste wat we doen als we sterven is letterlijk de laatste adem uitblazen. Tussendoor ademen we elke dag, elk uur, elke minuut,…
In- en uitademen, het lijkt eenvoudig en toch kunnen heel veel mensen hun ademhaling verbeteren. Mond- of neusademhaling, borst- of buikademhaling, veel of weinig ademen, snel of traag ademhalen, diep of oppervlakkig ademhalen, ademen met of zonder adempauze…..het maakt wel degelijk een groot verschil !

Wij zijn een ademhalingsacademie die vertrekt vanuit een allesomvattende kijk op ademhalen. We willen met onze kennis over ademen de gezondheid, de veerkracht en het welzijn van de mensen verbeteren. Onze aanpak is wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op jarenlange ervaring.

Wouter Schoovaerts en Dirk Heylen, de oprichters van duikcentrum TODI, hadden reeds 15 jaar ervaring en expertise met ademhaling toen ze Spiras oprichtten. Om zich verder te professionaliseren, omringden ze zich met coaches. Ze zijn elk specialist in hun vakgebied met betrekking tot ademhaling, waardoor een hoge kwaliteit van dienstverlening gewaarborgd wordt.

We begeleiden mensen in het in het bewust worden van de eigen ademhaling, het bewust(er) ademen en het beter functioneel ademen. Daarnaast kunnen bedrijven beroep doen op ons als professionele gastsprekers die mensen inzicht geven in het belang van een goede en gezonde ademhaling.

Tot slot organiseren wij beklijvende workshops rond ademhaling.
Onze coaches komen maar al te graag hun passie en kennis over ademen delen in bedrijven.
Door je brein anders te leren gebruiken, als het ware te her programmeren, kan je er zelf voor kiezen om je gezondheid te verbeteren.

https://www.spiras.be

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be

Meer info op www.vov.be