Rise Up

Rise up heeft als missie menselijk kapitaal optimaal te benutten. Hiervoor reikt het opleiders en lerenden de vereiste technologieën aan.

Rise Up is een platform voor Blended Learning waarin meerdere leervormen worden gecombineerd, zoals e-learning en face-to-face. Het ondersteunt hiermee het groeiende belang van HR- en trainingsfuncties en helpt prestaties en engagement te vergroten.

Rise Up is uniek omdat het drie platforms verenigt: een Learning Experience Platform (LXP) voor lerenden, een Learning Management System (LMS) voor beheerders en een authoringtool voor auteurs.

Rise Up biedt bedrijven en opleidingsorganisaties technologie, content en expertise: beheer van verplichte opleidingen en certificeringen, digitalisering en personalisatie van leertrajecten, competentiebeheer, mobile learning, social learning, kant-en-klare content met “Rise Up Content”, automatisering van administratieve taken, enz. Rise Up wordt aangeboden in 22 talen en wordt gebruikt door meer dan 1 miljoen gebruikers op alle continenten.

https://www.riseup.ai/en/

https://www.riseup.ai/en/edmund-monk-interview

https://www.riseup.ai/en/lp-business-case-assystem

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be

Meer info op www.vov.be