o2c2

We hebben een passie voor creativiteit, innovatie en mensen. We zijn overtuigd dat innovatie en het managen met de daaraan vasthangende verandering een “mensen-business” is.  Er wordt nogal veel de nadruk gelegd op proces-uitkomst van innovatie en de elementen individu-context wordt dikwijls over het hoofd gezien.

Wij staan voor een integrale aanpak van innovatie waarbij de vier elementen aan bod komen.  We gebruiken hiervoor wetenschappelijk gefundeerde instrumenten die de tand des tijds hebben weerstaan (meer dan 60 jaar onderzoek!). Onze collega’s hebben allen een grondige opleiding rond deze processen en instrumenten genoten.

We werken zowel samen met grote bedrijven (+3000 medewerkers) als met kleinere organisaties (bv. in de ontspanningssector). We doen dit voornamelijk in België, Nederland,UK en de VS.  Onze interventies bestaan uit begeleiden van innovatieprocessen, opleiden in processen en instrumenten en doorlichtingen die voldoen aan de ISO norm waardoor managementbeslissingen kunnen genomen worden op basis van de resultaten van de innovatiedoorlichting. 

Tijdens deze VOV beurs leggen we graag onze visie en aanpak uit.

http://www.o2c2.eu

http://www.garant-congressen.eu/nl/het-boekenpodium/toegepaste-verbeelding/

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be

Meer info op www.vov.be