o2c2

O2c2 heeft tot doel individuen, teams en organisaties te ondersteunen in hun aanpak om creativiteit, innovatie en verandering op een constructieve wijze vorm te geven. We doen dit aan de hand van het gebruik van assessments (zoals bv. een nulmeting van het creatieve organisatieklimaat of het meten van de individuele voorkeur voor probleemoplossen), opleidingen en coachinginterventies.

Onze werkmethode behelst een systeemaanpak van creativiteit. Om een duurzame impact te creëren en daadwerkelijk naar innovatie toe te werken richten we ons we op vier domeinen: het individu, de processen en instrumenten die worden gebruikt, de organisatie of omgeving en tenslotte het gewenste resultaat dat wordt nagestreefd.

We bieden opleidingen aan in creatieve en innovatieve vaardigheden, geven ondersteuning aan leidinggevenden om een innovatieklimaat te creëren, trainen en helpen interne teams die verantwoordelijk worden voor de innovatiegerichtheid van een organisatie en accrediteren in het gebruik van de VIEW en SOQ assessments.

http://www.o2c2.eu

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be

Meer info op www.vov.be