Moviecation Productions

Moviecation Productions heeft als specialiteit het omzetten van alle soorten van opleiding naar video-format. Het concept is opgestart in september 2017 onder de leiding van CEO Naomi Cotteleer vanuit de overtuiging dat de toekomst van ‘leren’ video-based zal zijn.

Waar men in de Verenigde Staten en Canada al verschillende jaren video-learning via smartphone toepast, en dus ook de possitieve effecten ervan kan meten, is er in Europa nog een enorme achterstand in te halen op dit vlak. Daar wil Moviecation Productions mee aan de frontlijn staan, vooral omdat de voordelen van dergelijke concepten zo groot zijn.

Vanuit verschillende cases uit buiten- en binnenland kan Moviecation Productions aantonen dat bedrijven veel efficiënter en rendabeler hun mensen kunnen opleiden door het inzetten van dergelijke opleidings-trajecten. Hieronder enkele indrukwekkende cijfer-voorbeelden:

• -80% in opleidingstijd bij onboarding van nieuwe medewerkers (project Lints)
• -54% vermindering aan arbeidsongevallen (ref. Walmart magazijnen)
• +26% verbetering van de rendabiliteit (onderzoek MIT naar digital transformation)
• +90% vrijwillige deelname aan smartphone-training (bron: Northgate)

In co-creation kunnen wij uw kennis op een leuke en creatieve manier omzetten in het leer-fomaat van de toekomst, het video-format. Dit voor een erg interessante prijs, perfect afgestemd op uw bedrijf.

Heeft u interesse, kom dan zeker langs op onze stand, of contacteer ons via naomi@moviecationproductions.com

http://www.moviecationproductions.com

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be