MobieTrain

MobieTrain is de #1 mobiele Microlearning App voor jouw frontline teams, ontworpen voor organisaties om eenvoudig hun eigen branded leertrajecten aan te maken met hun eigen trainingscontent. We ondersteunen de medewerkers van organisaties zoals Decathlon, Proximus, Deloitte, Timberland, Atlas Copco, Katoen Natie, Vans en DPD met de juiste trainingscontent, op het juiste moment, op hun favoriete smart device.

Zo helpen we hen nieuwe vaardigheden aan te leren voor een positieve impact op hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Het MobieTrain Platform draagt ​​kennis 6x effectiever over en verkort de tijd voor het maken en beheren van content met meer dan 50%. Dit helpt bedrijven om hun onboarding, medewerkersbetrokkenheid, verkoop- en klantervaring, compliance en change management activiteiten te stroomlijnen.

Bij MobieTrain geloven we dat microlearning de toekomst van werken is. Ons mobile-first platform geeft medewerkers dagelijkse, bite-sized content die zowel kennisretentie als de productiviteit verhoogt. We maken leren weer leuk met gamified, gepersonaliseerde content die overal en op elk mobiel apparaat toegankelijk is.

Wil je graag wat meer informatie? Ga naar www.mobietrain.com/nl en ontdek de wereld van mobile-first microlearning en train ook jouw medewerkers op een inspirerende en efficiënte manier. Wij heten je hartelijk welkom.

https://www.mobietrain.com/nl/?utm_campaign=VOV%20Website&utm_source=VOVWebsite&utm_medium=VOVWebsite&utm_term=VOVwebsite&utm_content=VOVwebsite

https://www.linkedin.com/company/mobietrain

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be

Meer info op www.vov.be