Introduce

Let’s Introduce.

Introduce is a high end HR – Provider with a personal touch.
Sinds 2010 zijn we actief inzake HR dienstverlening en stellen we onze expertise ten dienste van bedrijven. Introduce staat voor het ontdekken, onthullen en ontwikkelen van talent.

Ons team HR consultancy lost allerlei vragen op voor onze klanten: Hoe maak ik mijn organisatie klaar voor de volgende groei-fase ?’ Wat moet ik veranderen aan mijn organisatie bij een fusie ? Welke zijn de onderscheidende elementen die onze bedrijfscultuur bepalen ? Hoe ontwikkel ik mijn leidinggevende capaciteiten en technieken ? Met welke training aanpak ontwikkel ik het best mijn talenten ? En dit is slechts een greep uit de het totale pakket van cases die we behandelden.

Wil je meer weten van het Introduce consultancy aanbod, dan komen we dat graag bespreken met jou !

Wij hebben naast consultancy ook nog sterke business units op vlak van recruitment & selection (bedienden en kaderleden), interim management , assessments en development centers.

Wij bestaan uit een ervaren team consultants met 10-tallen jaren ervaring binnen bedrijven; vakkennis is dan ook een sterke troef binnen Introduce. We hanteren een no-nonsense aanpak en stijl. Luisteren naar en meedenken met onze klanten staat voorop, net zoals een open communicatie.

Met kantoren te Gent, Brussel en Antwerpen slagen we er in om in alle sectoren onze klanten (zowel internationale, nationale als regionale bedrijven) tot hun grote tevredenheid te servicen als HR Provider.

Meer info vind je natuurlijk terug op onze website www.introduce.be

http://www.introduce.be

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be